Školení rozhodčích & Akrobatické semináře

OSK pro leteckou akrobacii zve všechny zájemce o problematiku sportovní letecké akrobacie na školení rozhodčích a akrobatické semináře.

Školení rozhodčích 2017

Školení rozhodčích je koncipováno jako jednodenní a primárně zaměřeno na opakování základních technik a seznámení se s novinkami v pravidel pro sezónu 2017. Školení je povinné pro rozhodčí, kteří plánují svou účast na národních a/nebo mezinárodních soutěžích v roce 2017. Zúčastnit se však mohou všichni zájemci o tuto problematiku.

Kdy: Pátek 3.3. – Sobota 4.3.2017

Kde: Hotel Slunce, Jihlavská 1985, 580 01 Havlíčkův Brod – mapa

Program školení:

Pátek 3.3.2017

  • od 1900 – zahájení, pohoštění a neformální diskuze

Sobota 4.3.2017

  • zahájení v 0900, předpokládané ukončení 1600
  • AeČR – zpráva za rok 2016, aktuální dění.
  • OSK pro leteckou akrobacii AeČR – zpráva za rok 2016, plán činnosti, zajištění soutěží 2017.
  • FAI/CIVA – aktuality, mezinárodní soutěže.
  • Teoretické základy pískaní – stručný úvod do základních znalostí rozhodčího.
  • Novinky v pravidlech CIVA – novinky 2017, návrhy změn pravidel 2018
  • Otevřená diskuse
  • Přesný časový harmonogram dne bude upřesněn.

V pátek od 1900 bude zajištěno bohaté pohoštění přímo v hotelu Slunce, všichni účastníci jsou zváni. Ubytování je zajištěno v hotelu. V sobotu zahájíme školení v cca 0900. K obědu se bude podávat domácí guláš.

Školení zajišťuje COOP Havlíčkův Brod a Jan Adamec zajištěním prostor pro školení a pátečního i sobotního občerstvení. Ubytování a snídaně pro účastníky jsou hrazeny z prostředků OSK pro leteckou akrobacii. Žádné další náklady pro účastníky nepředpokládáme.

Hotel Slunce – www.hotelslunce.com

Počet účastníků je omezen na max. 25. Pro účast na školení prosím vyplňte přihlášku – formulář.

Akrobatické semináře

Akrobatické semináře jsou zaměřeny na provádění soutěžních letů, prohloubení znalostí pravidel, novinky a změny, přiblížení plánu v akrobatické sezóně 2017 a mnoho dalších témat. Seminář je vhodný pro aktivní soutěžící, začátečníky i naprosté laiky se zájmem o akrobatickou tématiku. Vzhledem k předpokládanému celkovému počtu účastníků seminářů v roce 2017 jsou semináře rozděleny dle odborností a zaměřeny na jednotlivá specifika akrobacie na letounech a kluzácích.

Pro účast na školení prosím vyplňte přihlášku – formulář.

Motorový akrobatický seminář 2017 – Karlovy Vary

Kdy: Neděle 26.2.2017

Kde: Restaurace Vítkova Hora, Karlovy Vary, Olšová Vrata 59, 360 01 Karlovy Vary – mapa

Zahájení semináře v 1000. Oběd je zajištěn přímo v objektu. Předpokládané ukončení je kolem 1700 a následovat bude neformální diskuze. Ubytování lze domluvit individuálně v hotelu Vítkova hora. Občerstvení v průběhu semináře bude zajištěno organizátorem akce.

Seminář zajišťuje LAC Karlovy Vary a Jiří Duras poskytnutím prostor pro školení a zajištěním občerstvení v průběhu semináře. Ubytování a stravu si každý účastník zajišťuje a hradí individuálně. Žádné další náklady pro účastníky nepředpokládáme.

Bezmotorový akrobatický seminář 2017 – Benešov

Kdy: Neděle 5.3.2017

Kde: Penzion Klub pilotů, letiště Benešov, 257 51 Bystřice u Benešova – mapa

Zahájení semináře v 1000LT. Oběd je zajištěn přímo v objektu. Předpokládané ukončení je kolem 1700 a následovat bude neformální diskuze. Ubytování lze domluvit individuálně. Občerstvení v průběhu semináře bude zajištěno organizátorem akce v přilehlé restauraci.

Seminář zajišťuje GAC Benešov a Miloš Ramert poskytnutím prostor pro školení a zajištěním občerstvení v průběhu semináře. Ubytování a stravu si každý účastník zajišťuje a hradí individuálně. Žádné další náklady pro účastníky nepředpokládáme.

Přihláška na seminář

    Požadavek na ubytování